Coaching

Coach hoogbegaafdheid volwassenen

Coach hoogbegaafdheid volwassenen in Amersfoort of online

Wendy Haanschoten is coach voor hoogbegaafde volwassenen in Amersfoort of online. Wil jij de beste versie van jezelf worden en in staat zijn je eigen koers te bepalen? Heb je het gevoel dat er meer inzit, maar dat het er niet uit komt? Dat je omgeving je niet begrijpt, of dat je je omgeving niet (meer) begrijpt? Wil jij je ontpoppen tot een vlinder en je vleugels uitslaan? Ik help je bij dat proces.

Ik begeleid hoogopgeleide en/of hoogbegaafde professionals in hun zoektocht naar meer werkgeluk.

coach voor hoogbegaafde volwassenen in Amersfoort of online

Ik start mijn coachtrajecten met een KernTalentenanalyse. In het vervolgtraject gebruik ik meerdere instrumenten, zoals bijvoorbeeld het GROW-model. Maar ook zaken als zelfreflectie, transactionele analyse, projectie, overdracht en tegenoverdracht, de leercyclus van Kolb, het reflectiemodel van Korthagen en PDCA cyclus, persoonlijkheidsstructuren en de wijze waarop deze waarneming en interactie beïnvloeden, CanMEDS model (in het geval van zorgprofessionals) kunnen aan bod komen.

Coach voor neurodiverse professionals

Ik richt me op hoogbegaafde en/of hoogopgeleide professionals, die graag een stap in hun persoonlijke ontwikkeling willen zetten. Naast coach hoogbegaafdheid volwassenen coach ik ook:

  • professionals die zich herkennen in neurodiversiteit
  • hoogbegaafde volwassenen die zich herkennen in (kenmerken van) autisme
  • (hoogbegaafde) vrouwen met autisme
  • apothekers
  • medisch adviseurs
  • zorgprofessionals
  • bestuurders/managers/leidinggevenden
  • ZZP-ers
  • etc

Vanwege mijn veelzijdige achtergrond kan ik me inleven in veel werksituaties en in de diverse vormen van neurodiversiteit. Ik ben voorzitter van Mensa en was eerder voorzitter van het IHBV (Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen), van de Vereniging Autisme Ambassadeurs en van Neurodiversiteit Netwerk Achmea.

Online coaching hoogbegaafheid of in Amersfoort

In principe coach ik online. Dit heeft als voordeel dat jij in je eigen vertrouwde omgeving zit, waardoor we sneller de diepte in kunnen gaan. Online kan zowel via MS Teams als via ZOOM. Als je liever live gecoacht wordt ben je natuurlijk van harte welkom bij mij in Amersfoort. We kunnen er hier eventueel ook een wandelcoachsessie van maken.

Neem contact op

Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek. Je beslist daarna of je doorgaat met een coachtraject met mij.

Wist je dat?

Veel werkgevers zijn bereidt te investeren in hun medewerkers, dus ook voor jou geldt dat je werkgever dit coachtraject kan betalen. Ga hierover met je leidinggevende in gesprek! Kijk hier voor tips over hoe dat aan te pakken

Investering

Zakelijk €200,- exclusief 21% BTW per uur (particulier €242,- incl BTW)

Vul het intakeformulier in en mail dit met je CV naar wendy@wendyhaanschoten.nl

Kijk ook eens naar mijn aanbod als intervisiecoach