KernTalentenanalyse

KernTalentenanalyse

Met je KernTalentenanalyse ontdek je precies welke vlinder jij bent. Ze geeft je bovendien zin om je helemaal te ontpoppen en je vleugels uit te slaan, wetend dat een gekozen vlucht prima bij je zal passen én dat je hem aan zal kunnen als je er – met veel plezier – het nodige voor doet. Het brengt je zelfkennis, zelfinzicht en zelfvertrouwen.

Een KernTalentenanalyse is geen momentopname van wat je goed kunt of graag doet. Integendeel: in je kindertijd (tussen 4 en ca. 12-14 jaar) is er meer dan genoeg tijd om je aard van het beestje, je talenten en wat je leuk vindt naar buiten te laten komen in effectief (spel)gedrag en interesses.

Na de analyse krijg je ook nog een verslag waar je een leven lang plezier van hebt.

Een KernTalentenanalyse geeft je een compleet zicht op drie fundamenten:

     1: je persoonlijkheid/aard (zijn) + 

     2: je talenten/potentieel (zullen kunnen) +

     3: je intrinsieke motivatie (willen).

Je krijgt meteen zin om er concreet mee aan de slag te gaan, ook al omdat je sterke KernTalenten je natuurlijke energiegevers zijn.

Hoogbegaafden en kerntalentenanalyse

De kerntalentenanalyse stopt mensen niet in een hokje. Ook jij bent uniek met jouw kerntalentenconstellatie (één uit 94 miljard, als we elk klein, half of sterk kerntalent van de 23 met elkaar combineren: 3²³).

Wat is de investering in een kerntalentenanalyse?

Dat is natuurlijk niet de vraag die je zou moeten stellen, maar: wat levert het je op? Wil jij de rest van je leven je keuze baseren op jouw blauwdruk?

Voor een kerntalentenanalyse vul je een online vragenlijst in, waarna een diepte-interview volgt. Je krijgt een uitgebreid verslag inclusief diverse combinaties en koppelingen. Dit bespreken we nog na in het nagesprek. Om de praktische slag naar de praktijk te kunnen maken, bied ik een aanvullend traject van 6 coachgesprekken aan. Dit is maatwerk en wordt afgestemd op jouw wensen.

Pakket Inhoud Zakelijk (excl 21%BTW) Particulier (incl 21%BTW)
KerntalentenanalyseVolledige kerntalentenanalyse bestaande uit online vragenlijst, diepte-interview, uitgebreid verslag, en nagesprek €1950,-€2359,50
Kerntalentenanalyse inclusief aanvullend coachtraject (aangeraden)Volledige kerntalentenanalyse bestaande uit online vragenlijst, diepte-interview, uitgebreid verslag, en nagesprek + Aanvullend coachtraject van 6 sessies van max anderhalf uur, om een verdiepende slag te kunnen maken€3750,-€4537,50
Coachtraject indien elders kerntalentenanalyse gedaanBestudering verslag + aanvullend coachtraject van 6 sessies van max anderhalf uur, om een verdiepende slag te kunnen maken €2100,- €2541,-

Neem contact met me op voor een gratis klik- en intakegesprek!

Mijn persoonlijke kerntalentenconstellatie, ben jij ook benieuwd naar je jouwe?