KernTalentenanalyse

KernTalentenanalyse

Met je KernTalentenanalyse ontdek je precies welke vlinder jij bent. Ze geeft je bovendien zin om je helemaal te ontpoppen en je vleugels uit te slaan, wetend dat een gekozen vlucht prima bij je zal passen én dat je hem aan zal kunnen als je er – met veel plezier – het nodige voor doet. Het brengt je zelfkennis, zelfinzicht en zelfvertrouwen.

Een KernTalentenanalyse is geen momentopname van wat je goed kunt of graag doet. Integendeel: in je kindertijd (tussen 4 en ca. 12-14 jaar) is er meer dan genoeg tijd om je aard van het beestje, je talenten en wat je leuk vindt naar buiten te laten komen in effectief (spel)gedrag en interesses.

Na de analyse krijg je ook nog een verslag waar je een leven lang plezier van hebt.

Een KernTalentenanalyse geeft je een compleet zicht op drie fundamenten:

     1: je persoonlijkheid/aard (zijn) + 

     2: je talenten/potentieel (zullen kunnen) +

     3: je intrinsieke motivatie (willen).

Je krijgt meteen zin om er concreet mee aan de slag te gaan, ook al omdat je sterke KernTalenten je natuurlijke energiegevers zijn.

Hoogbegaafden en kerntalentenanalyse

De kerntalentenanalyse stopt mensen niet in een hokje. Ook jij bent uniek met jouw kerntalentenconstellatie (één uit 94 miljard, als we elk klein, half of sterk kerntalent van de 23 met elkaar combineren: 3²³).

Wat kost een kerntalentenanalyse

Dat is natuurlijk niet de vraag die je zou moeten stellen, maar: wat levert het je op? Wil jij de rest van je leven je keuze baseren op jouw blauwdruk?

Ik bied diverse pakketten aan. Bij allen vul je een online vragenlijst in, die we daarna samen doorlopen. Daarna krijg je jouw kerntalentenconstellatie te horen over de 23 kerntalenten. Het is mogelijk daar een verslag van te krijgen. We kunnen dit ook uitbreiden met combinaties en koppelingen.

Pakket Inhoud Zakelijk (excl 21%BTW) Particulier (incl 21%BTW)
InstapKerntalentenontdekking, zonder verslag  €750,- €825,-
BasisKerntalentenontdekking met geautomatiseerd verslag €1100,- €1215,50
Meest gekozenVolledige Kerntalentenanalyse met verslag, incl nagesprek€1500,-€1650,-
VIPVolledige Kerntalentenanalyse met uitgebreid persoonlijk verslag, incl nagesprek€2195,-€2425,-
Aanvullend Coachtraject (aangeraden)Aanvullend coachtraject van 6 sessies van max anderhalf uur, om een verdiepende slag te kunnen maken€1485,-€1640,-
Coachtraject indien elders Kerntalentenanalyse gedaanBestudering verslag en aanvullend coachtraject van 6 sessies van max anderhalf uur, om een verdiepende slag te kunnen maken€1730,-€1910,-

Neem contact met me op voor een gratis klik- en intakegesprek!

Mijn persoonlijke kerntalentenconstellatie, ben jij ook benieuwd naar je jouwe?