Aanbod

Wendy Haanschoten, coach voor hoogbegaafde volwassenen

Ik help jou de positieve kanten van neurodiversiteit te zien

Coach hoogbegaafdheid volwassenen

Coaching van hoogbegaafde en/of hoogopgeleide professionals, met of zonder bijzonderheid.

Kerntalentenanalyse

Kerntalentenanalyse voor hoogbegaafde en/of hoogopgeleide professionals, met of zonder bijzonderheid.

Spreker Neurodiversiteit op de werkvloer

Ik geef inspirerende en interactieve (online) workshops over hoe neurodiversiteit kan werken op de werkvloer. Iedereen is gelijk, maar iedereen is anders, omarm elkaars verschillen.

Recht voor de raap, intelligent, goudeerlijk, warm en zorgzaam, humor. Woorden die allemaal passen bij Wendy en haar een mooi en compleet mens maken. De volgorde waarin ik ze heb opgeschreven, zo heb ik Wendy ook leren kennen. Professionaliteit, kennis en kunde voorop, maar de relatieskills en menselijkheid zijn nooit ver weg. Als je ├ęcht verder wil komen (en garen op de klos wil krijgen) dan ben je bij Wendy aan het juiste adres. Zij houdt niet van rond de pot blijven draaien, gaat de confrontatie niet uit de weg en weet zo door te pakken en tot mooie resultaten te komen. Een prettige professional om mee samen te werken. Eentje waar je ook ├ęcht iets aan hebt.

Wendy heeft voor mij een KernTalenten analyse gedaan. Haar begeleiding hierin was heel prettig en professioneel. En hoewel de uitkomst van de analyse niet geheel onverwacht was, heeft ze me een paar interessante nieuwe invalshoeken kunnen geven waarmee ik weer goed verder kan. Fijne coach!

Super bijeenkomst. Zeer informatief, informatie van hoogstaande kwaliteit. Veel ruimte voor persoonlijke verhalen. Echt TOP