Over Wendy

Verrassend Veelzijdig

Mijn naam is Wendy Haanschoten (1973) en woon in Amersfoort. Ik ben Coach voor hoogbegaafde en/of hoogopgeleide professionals en KernTalenten-expert. Ik ben nu voorzitter van het Neurodiversiteit Netwerk en Vereniging Autisme Ambassadeurs en voorheen van het IHBV (Instituut HoogBegaafdheid Volwassenen). Ik ben ook spreker over neurodiversiteit bij bedrijven. Neurodiversiteit omvat naast hoogbegaafdheid en autisme bijvoorbeeld ook ADHD/ADD, HSP/HSS en dyslexie/dyscalculie. Deelnemers aan mijn masterclasses geven aan dat ze blij zijn dat er aandacht is voor de positieve kanten van hun bijzonderheid!

Iedereen is gelijk, maar iedereen is anders.

En dat is wat ik versterk in mijn coachtrajecten, onder andere door gebruik te maken van een KernTalentenanalyse. Zodat jij weer in een flow kan werken, en daarmee je meerwaarde kunt laten zien. Je voorkomt hiermee zowel een burn- als een bore out. Want zoveel teveel werken aan taken die je niet liggen als te weinig je sterke kanten aan bod te laten komen kunnen zorgen dat je even minder lekker in je vel zit. Ik ervaarde zelf hoe een KernTalentenanalyse mij weer op het goede spoor zette, toen ik totaal niet meer wist wat ik nou eigenlijk leuk vond en dit gun jou dit ook.

Toen ik mijn bijzonderheden in 2014 ontdekte vond ik in mijn zoektocht naar gelijkgestemden weinig positieve verhalen. Samen met jou ga ik op zoek naar jouw verhaal, zodat ook jij je kunt ontpoppen tot een prachtige vlinder. Lees hier wat eerdere coachees zeggen over hun traject.

In het dagelijks leven ben ik ook nog Adviserend Apotheker en lid van het dagelijks bestuur van de OR, Bestuurslid Diversiteit Netwerk Achmea en Hoofd Functionele Eenheid.

Nieuwsgierig wat ik jou en je bedrijf kan bieden? Neem contact met mij op!