Mijn aanbod

Spreker Neurodiversiteit op de werkvloer

Ik geef inspirerende en interactieve (online) workshops over hoe neurodiversiteit kan werken op de werkvloer. Iedereen is gelijk, maar iedereen is anders, omarm elkaars verschillen.

  • Neurodiversiteit Werkt!
  • Hoogbegaafdheid Werkt!
  • Autisme Werkt!
  • Time-management

Ik heb masterclasses en interactieve workshops gegeven over neurodiversiteit bij oa Achmea, Wageningen University & Research (WUR) en De Nederlandse Bank (DNB). Tarief op aanvraag.

Coach hoogbegaafdheid volwassenen

Coaching van hoogbegaafde en/of hoogopgeleide professionals, met of zonder bijzonderheid.

Intervisiecoach (zorg)professionals

Intervisiecoaching voor (zorg)professionals: Ik begeleid professionals die graag met zelfreflectie in een groep aan de slag gaan. Tarief op aanvraag.

Kerntalentenanalyse

Kerntalentenanalyse voor hoogbegaafde en/of hoogopgeleide professionals, met of zonder bijzonderheid. Ik reken €1250,- (excl 21% BTW) of €1512,50 (incl BTW) voor een volledige KernTalentenanalyse. Voor aanvullende coaching kun je rekenen op €225,- (excl 21% BTW) of 272,25 (incl BTW) per gesprek van maximaal 1,5 uur.

Opzetten intern Neurodiversiteit Netwerk

Wil jij binnen jouw bedrijf ook graag een Neurodiversiteit Netwerk, maar weet je niet hoe je dat aan moet pakken? Ik help je er graag bij. Neem contact op voor de mogelijkheden. Tarief op aanvraag.

(Online)Dagvoorzitter