Spreker

Spreker Neurodiversiteit op de werkvloer

Neurodiversiteits-expert Wendy Haanschoten zet zich in voor meer aandacht voor de talenten van de neurodivergente professional. Na een carrière in de zorg en het bedrijfsleven heeft zij nu een eigen bedrijf dat zich richt op deze talenten. Zij is spreker en geeft workshops en masterclasses om neurodiversiteit op de werkvloer in een positief daglicht te stellen. Wendy Haanschoten is coach voor hoogbegaafde en andere neurodivergente professionals. Door op zoek te gaan naar de talenten wordt een burn-out of bore-out voorkomen. In de huidige tijd waar veel werknemers een hoge werkdruk ervaren belangrijk om aandacht aan te besteden. Wendy Haanschoten is voorzitter van vereniging Mensa Nederland. Voorheen was zij voorzitter van het IHBV (Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen) en voorzitter van de vereniging Autisme Ambassadeur. Bij Achmea richtte zij het Neurodiversiteit Netwerk op.
Neurodiversiteit omvat naast hoogbegaafdheid (HB) en autisme (ASS) bijvoorbeeld ook HSP/HSS, ADD, ADHD, dyslexie/dyscalculie.

Ik geef inspirerende en interactieve (online) workshops over hoe neurodiversiteit kan werken op de werkvloer. Iedereen is gelijk, maar iedereen is anders, omarm elkaars verschillen.

  • Neurodiversiteit Werkt!
  • Hoogbegaafdheid Werkt!
  • Autisme Werkt!
  • Time-management

Ik ben keynote speaker geweest en heb masterclasses en interactieve workshops gegeven over hoogbegaafdheid en/of andere vormen van neurodiversiteit bij oa Achmea, Wageningen University & Research (WUR), De Nederlandse Bank (DNB), ABN AMRO, TNO, de Volksbank en bij Stichting HB Rijk van het ministerie van binnenlandse zaken en koninkrijkrelaties. Tarief vanaf €1500,- (excl 21% BTW) afhankelijk van de wensen. Ik maak graag een offerte op maat.

Plan direct een online afspraak met mij in om de mogelijkheden te bespreken!