Oprichting Neurodiversiteit Netwerk

Deze week weer nieuwe stappen gezet in de oprichting van het Neurodiversiteit Netwerk Achmea. Met Creatieve Diensten besproken dat het logo moet aansluiten bij de stijl voor Diversiteit Netwerk Achmea, en dat gaat helemaal goed komen.

Tijdens een bijeenkomst die ik had georganiseerd voor geïnteresseerde collega’s vlogen die ideeën me om de oren. Superleuk om met mensen uit het hele bedrijf te spreken, en zo te horen wat voor diverse werkzaamheden er toch zijn. En op welke manier zij dus hun steentje bij kunnen dragen.

Iedereen was het er over eens dat dit netwerk een positieve uitstraling dient te hebben: Neurodiversiteit Werkt! Ik geef zelf al workshops over Hoogbegaafdheid of Autisme, en collega bood zich aan dit te gaan doen voor AD(H)D. Zo kunnen we onze kennis nog meer verspreiden. Ik word zo blij van zoveel energie!

Geef een reactie