Coach voor hoogbegaafde en/of hoogopgeleide professionals

Wil jij de beste versie van jezelf worden en in staat zijn je eigen koers te bepalen? Heb je het gevoel dat er meer inzit, maar dat het er niet uit komt? Dat je omgeving je niet begrijpt, of dat je je omgeving niet (meer) begrijpt? Dan kan een coachtraject passend zijn voor jou. Zodat jij je kunt ontpoppen tot de vlinder die in jou schuilt.

Ik begeleid hoogopgeleide en/of hoogbegaafde professionals met een bijzonderheid in hun zoektocht naar meer werkgeluk. Hierbij gaan we uit van jouw talenten, maar ook van zelfreflectie. Lees hier verder over coaching.

Neurodiversiteit Werkt!

Ik zet me ook graag in voor Neurodiversiteit. Zo ben ik Voorzitter Vereniging Mensa Nederland en was ik oprichter en Voorzitter Netwerk Neurodiversiteit Achmea, Bestuurslid Diversiteit Netwerk Achmea, Voorzitter Vereniging Autisme Ambassadeurs en Voorzitter van het IHBV (Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen).

Ik ben spreker, dagvoorzitter en ik geef inspirerende workshops. Daarnaast was ik adviserend apotheker en lid van het dagelijks bestuur van de OR. Verrassend veelzijdig dus.

Nieuwsgierig naar wat ik jou of je bedrijf kan bieden? Neem contact met mij op!

Geef een reactie