Coach voor hoogbegaafde volwassenen in Amersfoort of online

Ik coach hoogbegaafde volwassenen die meer uit hun leven willen halen. Professionals met een bijzonderheid. Neurodiversiteit omvat naast HB bijvoorbeeld ook ASS (autisme), AD(H)D, HSP en dyslexie/dyscalculie. Ik coach in Amersfoort of online.

Ik geef (online) interactieve workshops, masterclasses en lezingen over neurodiversiteit bij bedrijven. Neem contact met me op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.

Als voorzitter van het IHBV (Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen), Neurodiversiteit Netwerk Achmea, Vereniging Autisme Ambassadeurs kom ik regelmatig in contact met andere neurodiverse mensen. Samen willen kennis over dit onderwerp verspreiden, zodat het op de werkvloer bespreekbaar gemaakt kan worden en de talenten ingezet kunnen worden. Zodat jij je kunt oppoppen tot die prachtige vlinder.

Geef een reactie