Masterclass ‘Hoogbegaafdheid Werkt!’

Hoe maak je hoogbegaafdheid bespreekbaar op de werkvloer? Wat zijn de voordelen van hoogbegaafden en waar lopen ze tegen aan? Sluit in de Week van de Hoogbegaafdheid aan bij mijn online Masterclass ‘Hoogbegaafdheid Werkt!’ op dinsdag 7 maart 2023 om 10.30 uur. Tijdens deze interactieve sessie ga ik dieper in op hoogbegaafdheid en de mogelijkheden die dit op de werkvloer biedt. Tevens worden ook de uitdagingen besproken. Het is interactief, dus deelnemers hebben de mogelijkheid om eigen inbreng te leveren.

Meld je nu aan!

Deelname aan de Masterclass kost slechts €50,- per persoon. Schrijf je in via dit formulier en bevestig je deelname door het overmaken van dit bedrag op IBAN NL85 KNAB 0514 4279 81 t.n.v. Wendy Haanschoten Coaching & Advies, vermelding: ‘Masterclass HB 070323’ en naam deelnemer.

Lees hier wat anderen ervan vonden.

Je kunt je ook aanmelden via contact@wendyhaanschoten.nl. Wees er snel bij en maak het beste van hoogbegaafdheid bij jou op de werkvloer!

Wil jij dit bij jouw bedrijf? Neem dan een kijkje bij mijn aanbod.

Geef een reactie